A hazai KKV szektor tőkefinanszírozó partnere

Tőkefinanszírozási megoldásaink

Tőkefinanszírozási megoldásainkkal befektető partnerei vagyunk olyan hazai vállalkozásoknak és vezetőinek, akik családon kívüli cégutódlásban gondolkoznak, hazai és külföldi cégfelvásárlással kívánják bővíteni a tevékenységüket, növelni versenyképességüket és kiaknázni a mérethatékonyságban rejlő potenciálokat.

generációváltás

Lehetőséget teremtünk arra, hogy a generációváltással érintett - de családon belüli utódlással nem megoldható - családi vállalkozások rendezetten kerüljenek értékesítésre az adott cég menedzsmentjének vagy külső menedzsmentnek, befektetőknek, megőrizve ezen cégek működőképességét. A program társfinanszírozás formájában nyújt megoldást partnereink számára családi vállalkozások kivásárlására.

KÜLFÖLDI BEFEKTETÉS ÖSZTÖNZÉS

A tőkefinanszírozás segítségével a hazai kis- és középvállalkozások régiós, illetve nemzetközi jelenlétének erősítését segítjük elő külföldi vállalatok közös felvásárlásán keresztül. A program célja, hogy hazai partnereink külföldön terjeszkedjenek, így növeljék versenyképességüket és méretgazdaságosági előnyöket érvényesíthessenek.

piaci konszolidáció

A hazai KKV-k növekedésének egyik gátja az európai viszonylatban kicsinek számító méretük, tőkeerejük, és így stabilitásuk, hozzáférésük a modern technológiákhoz, innovációs fejlődéshez. A program célja a magyar KKV-k cégfelvásárlási aktivitásának erősítése elsősorban iparági felvásárlásokon keresztül, és az ezekből a fúziókból eredő méretgazdaságossági és más szinergia hatások érvényesítése.

tudjon meg többet!

vegyék fel velem a kapcsolatot!

* jelőlt mezők kitöltése kötelező.